preloader

Dobrodošli u vaš svijet profila

Kompanija Aluma d.o.o. osnovana je 2014 godine kao trgovinsko preduzeće sa ciljem da svojim partnerima obezbjedi širok asortiman kvalitetnih prozvoda i usluga po najpovoljnijim uslovima, uz dugogodišnje znanje i iskustvo iz oblasti građevinskih profila za različite sektore primjene.

Razvoj brenda i imidža kompanije uslovio je potrebu osnivanja proizvodnog pogona u Nikšiću, te je kompanija svoje prve proizvode iz sopstvenih pogona ponudila 2016 godine. Do danas, kompanija svojim partnerima nudi šriok asortiman proizvoda i usluga iz oblasti aluminijumskih i inox profila, aluminijumskih otirača, objektnih dilatacionih sistema i zaštita zidova i ćoškova.

Kao porodična kompanija, sa korijenima u Nikšiću, cijenimo naše porijeklo, tradiciju i vrijednosti kao prednosti koje definišu stabilnost, povezanost i dugotrajnost.

Misija kompanije

Misija kompanije se ogleda u pozitivnoj etici poslovanja, smatrajući da poslovni sistem ne treba da predstavlja samo ponuđača proizvoda i usluga, već partnera u poslovanju, i da se uspeh može ostvariti i mjeriti samo ako je obostran, uz podršku i otvorenost pri radu.
shutterstock_1538803976

"Budi promjena koju želiš da vidiš u svijetu"

- Mahatma Ghandi -

Vizija kompanije

Vizija kompanije jeste da podstiče napredak u svim sverama poslovanja. Zadatak proizvođača nije samo da proizvodi postojeće, već da kreira novo, i konstantno pomjera granice kvaliteta, tehnologije i dizajna. Napredak je sveobuhvatan i poveziv, vizija pokreće organizaciju, organizacija pokreće inovaciju, inovacija pokreće društvo.

Naš najveći uspjeh su naši partneri

Saradnja sa vodećim evropskim kompanijama kao i kompanijama iz zemlje i regiona su dokaz kvaliteta našeg rada, proizvoda i usluga.

contact_01_01

Lokacija

Straševina bb
81 400 Nikšić
Crna Gora
contact_01_02

Telefon

+382 69 057 047
contact_01_03

Email

info@aluma.me

PRATITE OBAVJEŠTENJA

Budite slobodni da nas kontaktirate.    +382 67 57 00 57